Urologifocus.
Tillgänglighet Omtanke Delaktighet Samverkan
Tillgänglighet . . . . Omtanke . . . . Delaktighet . . . . Samverkan

Kakor (cookies)

Vi använder kakor på vår webbplats.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din enhet.

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Kakor från denna webbplats

På vår webbplats används få kakor och de innehåller ingen personinformation. De hjälper endast till vid information om att kakor används samt behövs för att webbplatsen ska fungera som den ska. Utan dessa kakor går du miste om nämnd funktion och webbplatsens prestanda försämras.

Dessa kakor försvinner när du stänger webbläsaren.

Kakor från externa funktioner

När något inkluderas från Facebook och Google, så sätts kakor från dessa webbplatser. För mer information se de webbplatserna.

Google Analytics är ett mycket populärt analysverktyg för webbstatistik. Vi använder det för att få en bild av hur besökarna använder webbplatsen, vilket underlättar vissa förbättringar av den. Verktyget lagrar ingen information om vem du som besökare är och kan varken identifiera dig som person eller din dator (enhet). Kakor från Google Analytics sparas under en begränsad tid på din enhet. Kakorna som används av analysverktyget heter _ga, _gid och _gat.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen som är tillsynsmyndighet för lagen om elektronisk kommunikation (om kakor).
Läs mer om kakorOm kakor

Urologifocus i Stockholm AB
Org.nr: 559085-3619
Vi erbjuder specialistvård inom urologi.
På uppdrag av Region Stockholm.


Kontakt och besök

Urologifocus i Stockholm
Adress: S:t Göransgatan 126, 112 45 Stockholm
Telefonnummer: 08-121 582 20
Faxnummer: Fax: 08-121 582 39

Fler kontaktuppgifter, Karta, ÖppettiderFölj oss på:

Produktion och underhåll: BitWeb24